Nagykereskedelem, viszonteladóknak

Viszonteladói feltételek

 

Nagykereskedésünkben viszonteladókat is szívesen kiszolgálunk, minimális rendelés 50.000 Ft

A vásárlás regisztrációhoz kötött, viszonteladói státusz nem automatikus, kérjük külön küldjön egy levelet ügyfélszolgálatunkra, amiben kéri a viszonteladói státuszt, és e-mailben jelezzük Önnek, ha aktiváltuk regisztrációját nagykereskedelmi felületünkhöz. Onnantól -bejelentkezés után- látni fogja termékeinkhez tartozó nagykereskedelmi árainkat. Nagykereskedésünkben a minimális vásárlás 50.000 Ft + szállítási költség akkor is a ha a rendszer már nem számol fel szállítási költséget. Honlapunk fő profilja a kiskereskedelem és ott 20.000 Ft felett már nincs szállítási költség.

Viszonteladói státuszt a cégvezetőség egyéni elbírálás adja meg, melynek a legfontosabb feltétele, hogy a viszonteladói partner kegytárgybolt, ajándéktárgybolt, vagy alkalmi árusként ezek forgalmazása céljából vásárol rendszeresen.

Viszonteladói árak, a webáruházban "Internetes ár" -ként megjelölt ártól még kedvezményesebb. Sok terméknél akkora kedvezményt, akciót érvényesítünk, hogy megegyezik a viszonteladói árral, az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

A viszonteladói státusszal más terméklistát láthat partnerünk, egyes tételeknél már bejelentkezve nem található a termék 1 db-os változata, hanem csak a viszonteladói mennyisége, pl.  ...,10 db/cs., 50 db/cs., 100 db/cs. Amennyiben betette a Kosárba azt a terméket ami nincs viszonteladói körben, az bejelentkezés után automatikusan törlődik, érdemes vásárlást már eleve bejelentkezve megkezdeni.

Nagykereskedelmi kiszolgálás a üzletünkben nincs, kizárólag a weboldalon leadott rendeléseket tudjuk összekészíteni. Van lehetőség az előre összekészített termékeket személyesen átvenni, de pluszba hozzávásárolni csak teljes bolti árban, kedvezmény nélkül.

Legfőbb feltételek:

  • Viszonteladói célú vásárlás
  • alkalmankénti minimális vásárlás limit bruttó 50.000 Ft külföldi viszonteladóknak, nettó 50.000 Ft.
  • fizetési mód: előre utalás, vagy postai utánvétel, külföldi vásárlóknál csak előreutalással lehetséges.
  • Első rendelés után évente vagy 12 hónapon belül bruttó 100.000 Ft éves vásárlási limit a viszonteladói státusz feltétele
  • Kizárólag interneten lehet rendelni, üzletünkben az eladó kizárólag bolti kiskereskedelmi árat tud számolni, utólagos reklamációt nem fogadunk el.

 

Kereskedésünk fő profilja továbbra is kiskereskedelem, ezért stratégiai, üzletpolitikai okok miatt fenntartjuk a jogot arra, hogy leendő partnernek adjuk e viszonteladói státuszt illetve visszavonjuk és továbbiakban kiskereskedelmi árakon tud rendelni. A webáruházban a meghirdetett internetes áron bárki vásárolhat aki regisztrál, vásárláshoz jár a számla.

2021.02.01